Ryby našich vôd - Hecker, Frank; Halčinová, Katarína (Slovart s.r.o. Bratislava, 2014)
Praktický a prehľadný sprievodca predstavuje 86 najrozšírenejších sladkovodných druhov rýb v strednej Európe vyobrazených v ich prirodzenom prostredí. Ponúka zaujímavé informácie o
- pôvode
- živote
- biotope
- o možnostiach chovu
či lovu najbežnejších druhov rýb.
Kniha sa tak stáva neoceniteľným spoločníkom pre všetkých rybárov, majiteľov záhradných jazierok i akvaristov.
Keywords: nemecká literatúra; geografia živočíchov; ryby -- sladkovodné; sladkovodné ryby -- choroby -- rozmnožovanie; studenovodné akvárium; Európa -- stredná; populárno-náučné publikácie