Bozk z temnoty. 3. - Reedová, Jaime americká autorka (Young Adults, 2015)
Sú záhadní, príťažliví a nebezpeční ... sú kambioni. A teraz sa stala jednou z nich aj Samara Marshallová. To však už vieme z predchádzajúcich dielov napínavej nadprirodzenej série pre mladých čitateľov Kronika Cambion, v ktorých sme sa zoznámili nielen so Samarou, ale aj so svetom kambionov - starobylých duchov túžiacich po životodarnej energii. A aj keď sa Samare zdá, že to najhoršie už má za sebou, opak je pravdou. Jej náhle výpadky pamäti, záhadné úmrtia a hrozba nebezpečenstva vznášajúca sa nad zvyčajne pokojným Williamsburgom majú čosi spoločné... Samara nielenže musí prísť záhadám na kĺb, ale je nútená si zodpovedať ešte jednu dôležitú otázku. Kam bude smerovať jej vzťah s Calebom? Jediný okamih ovplyvní celý jej život.