Ďalšia, prosím - Červienková, Evelin slovenská autorka 29.júna 1990 (Bratislava EvitaPress, s.r.o., 2015)
Ženy mu platili za spoločnosť, až stratil schopnosť naozaj milovať. Skutočný príbeh o Slovákovi, ktorý robil luxusného spoločníka rozmaznaným bohatým paničkám, za čo im ich manželia štedro platili.
Prečítajte si príbeh, ktorý vás posadí do kresla a otvorí vám ústa dokorán. Lebo áno, aj toto sa deje. Častokrát bližšie, než by ste si možno mysleli.
Keywords: slovenská literatúra; príbehy zo života; príbehy zo súčasnosti; skutočný príbeh; súčasná slovenská autorka