Sexi mamy - Sohnová, Amy americká autorka 1973 (IKAR, a. s., 2012)
Park Slope, najkrajšia časť Brooklynu s rajským Prospect Parkom, historickými dvojposchodovými domami z hnedého kameňa, najlepšími škôlkami a základnými školami v celom New Yorku, je dejiskom satirickej sondy do života bohémskych tridsiatničiek. Od svojich mám hipisáčok, ktoré sa nebáli spáliť podprsenku a rozviesť sa, líšia sa predovšetkým tým, že všetku silu, čas a energiu investujú do svojich detí a za každú cenu si chcú udržať aj nefunkčné manželstvo. V jedno veľmi horúce leto sa pretnú osudy štyroch brooklynských mamičiek na materskej...