Druhá šanca - Steelová, Danielle americká autorka 14. augusta 1947 (Liber Novus d.o.o, 2015)
Úspešná šéfredaktorka najvychytenejšieho newyorského časopisu vedie hektický život osobností zo sveta módy medzi svojím honosným manhattanským domom a módnymi prehliadkami v Európe. So šatníkom prepchatým šatami najznámejších značiek, buldogom Sirom Winstonom, s ktorým sa delí o lôžko, a sluhom pobehujúcim po dome v zlatých sandáloch, Fiona už nemôže byť spokojnejšia so svojím životom. Až kým jedného sparného júnového dňa nevkročí do jej kancelárie vdovec John Anderson. Máloktoré miesto je pre zaľúbencov ideálnejšie ako romantický Paríž, kam Fiona pozve Johna po niekoľkých spoločných pracovných obedoch a večeriach.