Návraty - Lindströmová, Inga nemecká autorka 25. januára 1954 (Liber Novus d.o.o, 2017)
Vitajte vo Švédsku,krajine nádhernej,nedotknutej prírody,kde sa odohrávajú aj nasledujúce dva ľúbostné príbehy.Vychutnajte si rozprávanie o osudoch hlavných postáv,ktoré na ceste za šťastím musia prekonať množstvo prekážok.Buďte pri tom,keď im na dvere zaklope láska....