Kubko sa teší na Vianoce - Tielmann, Christian (Verbarium, s.r.o, 2017)
Hurá, za pár dní sú Vianoce! Kubko sa už nevie dočkať. Čas však rýchlo ubieha a dovtedy má ešte veľa práce: musí pripraviť adventný kalendár pre svojho zajačika Zorra, pomáhať piecť medovníčky, vyrobiť prekvapenia pre celú rodinuů A, samozrejme, najdôležitejšia úloha: zaobstarať vianočný stromček s ockom a bratom Danielom. Skutočná výzva pre chlapov, kam sa už ráta aj on. Ako sa mu to všetko podarí, to si prečítate v tomto vianočnom príbehu.