História Európy - Fučíková, Renata; Krolupperová, Daniela (Práh, 2011)
Najväčší pôvodný český vydavateľský projekt pre deti a mládež. Kvalitný, odborný a redigovaný preklad do slovenčiny. Slovenské vydanie s osobitným predhovorom prekladateľa.