Nádherná svadba. 3. - McGuireová, Jamie americká autorka 6. novembra 1978 (Fortuna Libri, 2015)
Svadba v Las Vegas, ktorú Abby impulzívne zorganizuje, je len vrcholom ľadovca.Pod hladinou sa ukrýva úzkosť a výčitky svedomia.Ak chcete vedieť, prečo ABBY ABERNATHYOVÁ tak nečakane požiadala TRAVISA MADDOXA o ruku, musíte si vypočuť jej temné tajomstvo ľ to, čo nesmie prezradiť ani Travisovi, pretože vie, že by ju odmietol a už nikdy by k nemu nenašla cestu. Pohľad na Abby v narýchlo kúpených svadobných šatách a na Travisa v obleku a čiernych teniskách si však aj tak vychutnáte. A nielen preto, lebo svedkom na ich svadbe je Elvis. Návrat k príbehu, ktorý už poznáte z kníh Krásna katastrofa a Chodiaca katastrofa, prináša momenty, o ktorých ste dosiaľ nečítali. A verte, že Abby a Travisa už nikdy nebudete vnímať tak ako predtým.