Malý princ pre deti - Saint-Exupéry, Antoine de; Saint-Exupéry, Antoine de; Špačková, Zora (IKAR, a. s. Bratislava, 2018)
"Stala sa mojou priateľkou a teraz je pre mňa jediná na svete."
Podeľte sa so svojím dieťaťom o čarovný príbeh Malého princa.
Pôvodné autorove kresby a upravený text
odhalia nežný a poetický svet Malého princa.
Podľa Antoina de Saint-Exupéryho
Pre deti od 4 rokov
Keywords: francúzska literatúra; literatúra pre deti; rozprávky - autorské; veľké písmená; pre najmenších čitateľov