Biozáhrada - Hamilton, Geoff; Pagáčová, Adela; Horňák, Viliam (Bratislava PRÍRODA, 1993)
Biologický spôsob hospodárenia, okrasná, ovocná, zeleninová a bylinková záhrada.
Pestujte udržateľným a zdravým spôsobom, bez chémie a v súlade s prírodou. Kniha obsahuje množstvo výborných rád, od plánovania, realizácie, udržiavania biozáhrady, až po rozmnožovanie a ekologické hnojenie rastlín. Kniha je bohato ilustrovaná s podrobnými návodmi.
Keywords: anglická literatúra; záhradkárstvo; biozáhrada -- zeleninová -- ovocná -- okrasná; 25-514-03611; plánovanie záhrady; liečivé rastliny; skleník; populárno-náučné publikácie