Päťka na úteku. 3. - Blytonová, Enid (Egmont Neografia, 1993)
Z neznámej lode na mori zachytia naši kamaráti Julian, Dick, George, Anna a pes Timothy záhadné signály. Zdá sa, že natrafili na pašerákov, a nakoniec začujú volanie o pomoc. Akési dieťa je v nebezpečenstve.