Prázdniny rodiny Dobrovoľských 3. - Schulte, Anton; Hrbková, Marie; Rieck, Walter (Nitra NÁDEJ, 1992)
Prázdniny rodiny Dobrovol'ských a iné zážitky Janíka a Elenky.
Zase sa deje všeličo nečakané a vzrušujúce. Dobrovoľskí idú na prázdniny.... Otec a mama sa snažia vychovávať svoje deti správ ne, aby boli súce do života. Najlepšie, ak si to sami prečítate.
Keywords: nemecká literatúra; literatúra pre deti; príbehy o deťoch; výchova v rodine -- kresťanstvo; Rodina Dobrovoľských