Večer u Dobrovoľských 5. - Schulte, Anton; Hrbková, Marie; Rieck, Walter (Nitra NÁDEJ, 1993)
Večer u Dobrovoľských, pravý stredobod rodiny Dobrovoľských
Zvlášť večer je čas, kedy doma môžeme mať aj domov. Rodina
Dobrovoľských tvorí taký domov. Pre otca a mamu, pre Janika
a Elenku je tento domov tým najkrajším na Zemi.
Keywords: nemecká literatúra; literatúra pre deti; výchova v rodine -- kresťanstvo; príbehy o deťoch; pre čitateľov od 6 rokov; Rodina Dobrovoľských