Rodina Dobrovoľských. 1. - Schulte, Anton (NÁDEJ, 1992)
Čo všetko Janík, Elenka a ich rodičia prežívajú, môžete sa dozvedieť v týchto piatich tituloch: Dobrovoľskí majú spolu osem rúk a osem nôh. Sú teda štyria: otec, mama, Janík a Elenka. Rodina Dobrovoľská je rodina dobrej vôle a veselej mysle.