Na návšteve u Dobrovoľských. 2. - Schulte, Anton (NÁDEJ, 1992)
Krátke príbehy z každodenného života rodiny Dobrovoľských. Bývajú v meste ,,KDESI", ktoré by mohlo byť rovnako u vás ako aj u nás. Majú práve toľko chýb ako my a jedlo aj oni varia s vodou.