Na návšteve u Dobrovoľských 2. - Schulte, Anton; Hrbková, Marie; Rieck, Walter (Nitra NÁDEJ, 1992)
Krátke príbehy z každodenného života rodiny Dobrovoľských. Bývajú v meste ,,KDESI", ktoré by mohlo byť rovnako u vás ako aj u nás. Majú práve toľko chýb ako my a jedlo aj oni varia s vodou.
Keywords: nemecká literatúra; literatúra pre deti; príbehy o deťoch; výchova v rodine -- kresťanstvo; pre čitateľov od 6 rokov; Rodina Dobrovoľských