O troch nezbedkoch - Ferko, Andrej; Polakovič, Dušan (Bratislava Alfa, 1993)
Táto rozprávka rozpráva nielen o troch nezbedkoch a o troch nudách, ale aj o niečom inom
Keywords: rozprávky - autorské; pre čitateľov od 6 rokov; slovenská literatúra