Päťka na Pašeráckom vŕšku. 4. - Blytonová, Enid (Egmont Neografia, 1993)
Veľkonočné prázdniny, tajomný kaštieľ na vŕšku, domáci pán nemá rád psy, strýčka Quentina unesú, Tim sa osvedčí ako neohrozený záchranár. To všetko nájdete v štvrtom pokračovaní dobrodružstiev Slávnej päťky.