4. Päťka na Pašeráckom vŕšku - Blytonová, Enid; Klenková, Mária; Lajda, Stanislav (Bratislava Egmont Neografia, 1993)
Veľkonočné prázdniny, tajomný kaštieľ na vŕšku, domáci pán nemá rád psy, strýčka Quentina unesú, Tim sa osvedčí ako neohrozený záchranár. To všetko nájdete v štvrtom pokračovaní dobrodružstiev Slávnej päťky.
Keywords: Slávna päťka; anglická literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; príbehy o deťoch; pre čitateľov od 9 rokov