Svet je plný rozvedených žien - Collinsová, Jackie anglicko-americká autorka 4. októbra 1937 - 19. septembra 2015 (INA, 1993)
Svet žien ako obrovská, nepokojná spálňa, kde sa stretávajú bohatí a slávni. Cleo Jamesová, rozvážna anglická novinárka, ktorá sa pripojila k hľadačom vzrušenia, keď našla svojho manžela in flagranti so svojou priateľkou... Muffin, atraktívna topmodelka s dievčenským pôvabom a dokonalým ženským telom dychtiaca po všetkom, čo môže ponúknuť Hollywood + traja mužský hrdinovia ovplyvňujúci svet žien..