Nová kniha o zdraví ženy - Williamsová, Norma; Einzigová, Hetty (Fortuna Print, 1993)
Praktická príručka zdôrazňujúca predovšetkým vlastné uvedomenie a získanie dokonalých znalostí o funkciách ženského tela.