Jimi Hendrix - Brown, Tony; Frank, Patrick (Bratislava CHAMPAGNE AVANTGARDE, 1993)
Jimi Hendrix deň po dni od narodenia až po rok 1970, doplnená množstvom farebných i čiernobielych fotografií.
Keywords: Jimi Hendrix -- americký blues rockový hudobník, gitarista, spevák a skladateľ -- 27. novembra 1942 - 18. septembra 1970; anglická literatúra; populárna hudba; popoví speváci; Spojené štáty americké; biografie; obrazové publikácie