Prince - Duffy, John W. (CHAMPAGNE AVANTGARDE, 1993)
Prvý ilustrovaný životopis rockera s najväčším sexappealom - černošskej superhviezdy a najkontroverznejšieho speváka a skladateľa. Kniha zachytáva princovu prácu od úplných začiatkov v Minneapolise, ako aj skvelé živé vystúpenia, ktoré medzitým usporiadal. Neváhajte nás kontaktovať s detailnou fotkou vášho profilu, s albumom s albumom s filmom, s dôkladnou recenziou, s kompletným fotografickým záznamom ú diskografiu.