Prince - Duffy, John W.; Lesňák, Rudolf (Bratislava CHAMPAGNE AVANTGARDE, 1993)
Prvý ilustrovaný životopis rockera s najväčším sexappealom - černošskej superhviezdy a najkontroverznejšieho speváka a skladateľa. Kniha zachytáva princovu prácu od úplných začiatkov v Minneapolise, ako aj skvelé živé vystúpenia, ktoré medzitým usporiadal. Neváhajte nás kontaktovať s detailnou fotkou vášho profilu, s albumom s albumom s filmom, s dôkladnou recenziou, s kompletným fotografickým záznamom ú diskografiu.
Keywords: Prince -- americký hudobník, spevák a herec -- 7. júna 1958 - 21. apríla 2016 -- hudobný štýl - hlavne R&B, funk a soul; anglická literatúra; populárna hudba; popoví speváci -- R&B -- funk -- soul; Spojené štáty americké; biografie; obrazové publikácie