Svetlo vo tmách - Hlaváč, Ľudovít; Neumannová, Barbara (Trnava Spolok svätého Vojtecha, 1993)
Vianočné legendy a príbehy....
Nádej, ktorá preniká aj do najhlbších temnôt. Ľudovít Hlaváč v tejto knihe ponúka povzbudenie a duchovnú silu tým, ktorí prežívajú životné ťažkosti a pochybnosti. Cez osobné príbehy, modlitby a zamyslenia ukazuje, ako viera môže byť svetlom, ktoré nás vedie cez temnotu a dáva novú silu. Kniha pre tých, ktorí hľadajú pokoj a svetlo uprostred životných skúšok.
Keywords: slovenská literatúra; náboženská literatúra; Vianoce -- príbehy