Miluj svoj život - Hayová, Louise L americká autorka 8. októbra 1926 - 30. augusta 2017 (GARDENIA, 2017)
Príčinou ľudských problémov a chorôb sú negatívne psychické návyky. Liečebná metóda kalifornskej psychoterapeutky Louise L. Hayovej je založená na duševnej očiste.