Miluj svoj život - Hayová, Louise L americká autorka 8. októbra 1926 - 30. augusta 2017; Kramplová, Zuzana; Dujnič, Marián (Bratislava GARDENIA, 2017)
Príčinou ľudských problémov a chorôb sú negatívne psychické návyky. Liečebná metóda kalifornskej psychoterapeutky Louise L. Hayovej je založená na duševnej očiste.
Ponúka spektrum pozitívnych tvrdení, ktoré pôsobia nielen preventívne, ale dokážu vyliečiť aj najvážnejšie ochorenia..
Keywords: americká literatúra; životná harmónia; liečiteľstvo; psychoterapia; duševné zdravie; pozitívne myslenie; populárno-náučné publikácie