Neuveriteľné, ale skutočné 1 Záhady, škandály, zločiny a katastrofy, ktoré otriasli svetom - Blundell, Nigel; Baranová, Beáta (Bratislava Perfekt, 1994)
Neuverieľné, ale skutočné príbehy sú fascinujúce a nevšedné. Upútali, šokovali a pobúrili svet. Sú dôkazom toho, že žvot sa môže zdať neraz neskutočnejší ako romány. Dokazujú nevyspytateľnosť ľudského bytia i to, že v živote nie je nič isté...
Keywords: záhady; zločiny; katastrofy; škandály; neobjasnené javy