Päťka má problémy. 8. - Blytonová, Enid (Egmont Neografia, 1994)
Našich piatich kamarátov zaujíma, čo sa deje vo veľkom sídle na Sovom vrchu a jedného dňa sa vyberú do podzemia... no vtom sa za nimi záhadne zatvorí železná brána...