Dieťa s poruchami správania - Werner, Reiner (SPN, 1973)
Z obsahu: Psychodiagnostika detských neuróz, Problémy patogenézy neurotických porúch, Vnútorné a vonkajšie podmienky neurotického vývinu, Pedagogicko-psychologická terapia detských neuróz, atd...