Balet za jedna - matika nedostatočná - Blobelová, Brigitte (Srdiečka, 1994)
Učiteľka ani jej rodičia si nedokážu predstaviť, čo pre ňu znamená zákaz tancovania. Našťastie si 15-ročná Nika nájde spojenca v starej mame a v sympatickom Jánovi milého priateľa, ktorý ju doučuje...