Chémia II. v kocke pre stredné školy - Kotlík, Bohumil; Růžičková, Květoslava (ART AREA, 2002)
Učebnica pomôže študentom pri príprave na maturitnú skúšku, ale zároveň je pomôckou pre úspešné zvládnutie prijímacích skúšok na vysokú školu.