Ten bozk - Benková, Jana (Emma love, 2014)
"Príbeh Bely je o tom, že keď stretnete toho pravého, všetko sa dá prekonať. O tom, že všetko v živote časom slabne, len skutočná láska nie...," hovorí o románe autorka.