Buď pokojná, mama! : Prvé tri roky života - rady o výchove malých detí - Mühlanová, Claudia (Advent Orion s.r.o, 1994)
Matka trinástich detí jasne a zrozumiteľne povie čo od malého dieťaťa môžete očakávať a čo nie, kde má sloboda dieťaťa definitívne hranice, kedy by ste si mali radšej zahryznúť do jazyka a nezasahovať, a ako rodinnú klímu chrániť pred prehriatím, aj pred podchladením. No - nie sú to sľubné výhľady? Hor sa teda do čítania. Čoskoro sa vám malý huncút opäť stane zdrojom radosti - a znova dokážete správne vychutnať čaro materstva.