Nikdy mi nebolo lepšie - Riečanská, Lena slovenská autorka 9.3. (Koruna s.r.o, 2014)
Život je úžasný, jedinečný, aj keď nie vždy si to myslíme. Napriek tomu asi každý z nás zažil chvíľku, kedy si povedal: "Nikdy mi nebolo lepšie." A takú chvíľku si chce uchovať v mysli navždy. Alebo...? Tento príbeh je o tom, ako v živote potrebujeme stretnúť lásku, ale hlavne - aké dôležité je mať v svojej blízkosti človeka, ktorý nás podrží v ťažkých chvíľach. Skutočný priateľ je ten, kto stojí pri nás, s kým sa môžeme smiať aj plakať. Anetin postoj k životu poznačil rozchod rodičov, keď bola ešte malým dievčatkom. Aj mamina túžba po objatiach, ale najmä otcova prelietavosť vo vzťahoch s inými ženami. Keď prežijete detstvo v takom prostredí, nie je jednoduché nájsť si v dospelosti muža, ktorý by zapadal do predstáv o prijateľnom partnerovi. Ale vnútorné túžby nepotlačíš. Sú tu a nútia človeka konať živelne. Aj Anetu zaskočili. Túži po láske, podvedome ju hľadá. Možno je blízko, možno niekde ďalej, možno je konečne tento tým správnym... To keby vedela. Celý jej príbeh by bol menej zamotaný. Anetina cesta do Ríma mení jej životný postoj a otvára nové, nepoznané..