Osobní kariéra - Bělohlávek, František (GRADA a.s, 1994)
Kniha obsahuje testy, které vám pomůžou určit vlastní kariérový typ i vaše dispozice. Dává rady, jak tento kapitál rozvíjet, jak uspět při konkurzu, jak dosáhnout odpovídajícího postavení i jak projektovat vlastní kariéru. Kniha je doplněna řadou příkladů z praxe.