První světová válka - Jindra, Zdeněk (Praha Státní pedagogické nakladatelství, 1987)
Souhrnný výklad dějin 1. svět. války je doplněn i citáty a výňatky ze základních dobových dokumentů.
Keywords: svetové dejiny; 1. svetová vojna -- 1914 - 1918; sarajevský atentát; VOSR