Päťka na Mĺkvej vode. 10. - Blytonová, Enid (Egmont Neografia, 1995)
Ďalšie napínavé dobrodružstvo. Dva stromy, Mĺkva voda, Bezočivá Jana a Stračena vie všetko - tento čudný odkaz spôsobí, že výlet Slávnej päťky sa zmení na honbu za pokladom.