Dotyk neviňátek - Dobbs, Michael (Svět, 1995)
Veškeré okolí se snaží přesvědčit Izzy, že její maličká dcerka zahynula při autonehodě, v níž málem přišla o život i ona. Matka tomu odmítá uvěřit. Hledá pravdu, ale její naděje a obavy zavrhují lékaři jako hysterii a na každém kroku naráží na intriky vládní mašinerie z Londýna i Washingtonu. A za tím vším tuší zákeřnou, nemilosrdnou ruku Paula Devereuxe, britského ministra obrany.