Donald a letectvo - Disney, Walt 5. decembra 1901 - 15. decembra 1966 (Egmont Neografia, 1995)
Poučná literatúra pre malé deti, ktorá opisuje odvekú túžbu človeka lietať a históriu letectva....celostranové farebné ilustrácie s hlavnou postavou káčerom Donaldom....