Svět tajemných síl Arthura C. Clarka - Fairley, John; Welfare, Simon (COLUMBUS, 1992)
Kniha vyšla na základě nejslavnějšího záhadologického televizního seriálu, který byl více než před dvaceti lety s mimořádným úspěchem vysílán i u nás, a který Česká televize na tento rok opět zařadila do svého programového plánu.Za hranicemi světa, který můžeme měřit a analyzovat, je ještě jiný, tajemnější svět.