Slnečnica : Iskrivé a sexi!. 1. - Benková, Jana (Emma love, 2014)
"Je to iskrivý, sexi príbeh o tom, aké trapasy sme schopné urobiť pre lásku k milovanému mužovi, a že kvôli chlapovi dokážeme zájsť až za hranicu svojich síl... O tom, že ak ničíme seba, ubližujeme zároveň tým, čo nás ľúbia..." prezradila nám autorka Jana Benková.