Večernica : Pomsta je sladká!. 2. - Benková, Jana (Emma love, 2014)
V románe Slnečnica, hlavná hrdinka Monika pracovala v malom penzióne a trápila ju láska a využívanie šéfky. Preto odišla do Nemecka za prácou opatrovateľky. V tejto druhej časti s názvom Večernica sa vracia z Nemecka ako zmenená žena, ktorá má rafinované plány... Bude to šok!