Večernica Pomsta je sladká! 2. - Benková, Jana (SPOLOČNOSŤ 7 PLUS s.r.o. Bratislava, 2014)
V románe Slnečnica, hlavná hrdinka Monika pracovala v malom penzióne a trápila ju láska a využívanie šéfky. Preto odišla do Nemecka za prácou opatrovateľky. V tejto druhej časti s názvom Večernica sa vracia z Nemecka ako zmenená žena, ktorá má rafinované plány... Bude to šok!
Príloha časopisu Emma.
Keywords: príbehy o láske; súčasná slovenská autorka; romance; slovenská literatúra; Benková, Jana