Lady Susanna 3. - Seymour, Joan 1933; Slovák, Martin; Groch, Ľubomír; Roškovský, Vladimír (Bratislava Remedium, 1995)
Príbeh o nenaplnenom ľúbostnom cite a búrlivom osude krásnej a urodzenej ženy v honosnom a mnohofarebnom prostredí kráľovských dvorov vo Francúzsku a Anglicku 17. storočia je voľným pokračovaním románu Kathleen Winsorovej. Čitateľov opäť privádza do vznešených kráľovských salónov vo Francúzsku a v Anglicku v druhej polovici 17. storočia.
Keywords: Večná Ambra; anglická literatúra; historické romány; ľúbostné romány