Slnečné hodiny na Slovensku - Adamuv, Pavel (Košice Východoslovenské vydavateľstvo, 1980)
Kniha bola vypracovaná pre Technické múzeum Košice. Mapuje a v čiernobielych fotografiách aj doprevádza slnečné hodiny na Slovensku.
Keywords: slovenská literatúra; slnečné hodiny; Slovensko; odborné publikácie