Matematika - Rácová, Marta (Nitra ENIGMA, 1995)
Prehľad stredoškolského učiva pre maturantov a uchádzačov o štúdium na vysokých školách
Keywords: Chystáte sa na maturitu ?; slovenská literatúra; matematika; stredoškolské učivo; učebnice stredných škôl; odborné publikácie