Citácia podľa ISO 690:2022

BRILLAT-SAVARIN, J. 1987. Fyziológia chuti: Alebo úvahy o gastronomickom umení. 1. vyd. Bratislava: Tatran.

Citáce podľa APA (7th ed.)

Brillat-Savarin, J. (1987). Fyziológia chuti: Alebo úvahy o gastronomickom umení (1. vyd.). Tatran.

Citácia podle Chicago (17th ed.)

Brillat-Savarin, Jean-Anthelme. Fyziológia Chuti: Alebo úvahy O Gastronomickom Umení. 1. vyd. Bratislava: Tatran, 1987.

Citácia podľa MLA (8th ed.)

Brillat-Savarin, Jean-Anthelme. Fyziológia Chuti: Alebo úvahy O Gastronomickom Umení. 1. vyd. Tatran, 1987.

Upozornenie: Tieto citáce sú generované automaticky. Nemusia byť úplne správne podľa citačných pravidiel..