Hľadaj a nájdi v škole - Aubertová, Irena; Clarisseová, Delphine; Škvarnová, Otília (Fortuna Libri, 2014)
Trieda pani učiteľky Múdrej je najlepšia na celej škole. Rýchlo otvor knižku a zisti, čo sa tam deje. Nezbednica práve spravila veľkú hlúposť. Tóno Motovidlo zasa stratil v telocvični tenisky. A na fašiangy zaplnili ulice mesta najrozličnejšie strašidlá, rozprávkové bytosti a iné masky. To je ale trma-vrma!